Informatie coronavirus per 1 maart 2021

Beste massage gasten,

Ik ben blij dat ik jullie terug hartelijk welkom kan heten in mijn massagepraktijk. Om jullie in veilige omstandigheden te masseren zorg ik ervoor dat het massagesalon voldoende verlucht en geventileerd wordt. 

Tussen elke gast laat ik minstens 30 minuten om alle oppervlakten grondig te desinfecteren en het massagesalon netjes en aangenaam in orde te maken voor de volgende gast.

Middelen voor de noodzakelijke handhygiëne staan voor jou ter beschikking bij binnenkomst.

Om waakzaam te blijven tegen het coronavirus vraag ik jullie vriendelijk om onderstaande COVID19-maatregelen aandachtig te lezen en te respecteren.

Ben je ziek, heb je koorts of voel je je niet lekker? Verwittig me dan zo snel mogelijk en blijf thuis.

Het dragen van mondmaskers is verplicht. Je kan het mondmasker enkel afnemen voor een behandeling aan het gelaat en enkel gedurende de tijd, die strikt noodzakelijk is voor die behandeling.

Betaal bij voorkeur via de app Payconiq of op voorhand via een overschrijving om zoveel mogelijk cashbetalingen te vermijden.

Neem onmiddellijk telefonisch contact met me op indien je positief test op het coronavirus binnen de 10 dagen na jouw massage. Dit om het risico van een verdere verspreiding van het virus tegen te gaan en met het oog op een vlotte contact tracing.

Alvast mijn dank om rekening te houden met deze maatregelen zodat de veiligheid van alle gasten kan gegarandeerd worden.

Hartelijke groet

Jouw massagetherapeut

Filip