Nieuws

WIN ACTIE : TIJD OM DE BLOEMETJES BUITEN TE ZETTEN

De lente komt er weldra aan en il Massaggio is bijna aan zijn 800ste Facebook-volger. Hoog tijd voor een win actie. De winnaar van deze actie ontvangt een waardebon voor een heerlijke rustgevende lichaamsmassage van 120 minuten.Wat moet je doen om deze ontspannende prijs te winnen?- Like de Facebook post van deze Win-actie.- Like de pagina van il Massaggio ( @ilmassaggiohulshout).

Lees meer »

Valentijnsdag

14 februari is het Valentijnsdag. De dag waarop geliefden elkaar extra verwennen met een leuk geschenk. Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau om je partner te verwennen? Misschien kan dan een geschenkbon voor een ontspannende relaxmassage indruk maken. En mocht je geen geliefde hebben, dan kan je uiteraard ook jezelf lekker even in de watten leggen. 

Lees meer »

Moederdag Give Away

Samen met de andere lokale handelaars Brasserie Het Toreken, juwelier K.D. Peeters en Schoonheidsstudio Marie doet il Massaggio een give away ter waarde van 200 euro voor moederdag.

Lees meer »

Vrolijk Pasen

Eitjes verven en verstoppen,paastakken knippen en verfraaien,knuffelkonijntjes en kuikentjes aaien,hoera, ’t Is weer pasen!

Lees meer »

il Massaggio mondmaskers

Nu ik eindelijk terug aan de slag ben, besef ik meer dan eens hoe hard ik jullie gemist heb op mijn massagetafel. Helaas is covid19 nog niet verdwenen en moeten we voorzichtig blijven.

Lees meer »

Vaderdag

Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor je papa of je pluspapa... verwen hem dan met een cadeaubon voor een heerlijk ontspannende massage.Want een massage is altijd een goed idee 🙌🙌🙌❗

Lees meer »