Huisregels

 1. Iedereen die een reservatie maakt bij Il Massaggio gaat automatisch akkoord met deze huisregels.
 2. Wees op tijd zodat je optimaal kan genieten van je massage. Verwittig tijdig als er een probleem is, zodat de volgende klant niet hoeft te wachten. Op die manier blijft het voor iedereen fijn.
 3. Gun jezelf de nodige ontspanning en rust tijdens de massage door je gsm op voorhand uit te schakelen.
 4. Il Massaggio gaat zorgvuldig om met hygiëne en verwacht van jou hetzelfde.
 5. Je hoeft je niet te schamen over je lichaam. Je krijgt de nodige tijd en privacy bij het aan- en het uitkleden.
 6. Om alle misverstanden te vermijden zal bij aanvang van de massage overlegd worden met de klant. Zijn er bepaalde plaatsen waar je gevoelig bent of die voor jouw helemaal niet prettig aanvoelen om er gemasseerd te worden, dan kan je dit steeds aangeven.
 7. Naakt of niet? Dat is de onwennige vraag die vaak wordt gesteld. Enerzijds wordt een kwaliteitsvolle massage niet bepaald door de mate waarin je jezelf ontkleedt. Wat je wel of niet aanhoudt is heel persoonlijk en ook afhankelijk van wat er gemasseerd wordt. Een gouden regel hierbij is dat je vooral moet doen waar je jezelf goed bij voelt. Als je naakt liggen ongemakkelijk vindt, dan is het zinloos om dat te doen. Als je je meer comfortabel voelt in ondergoed en daardoor meer relax bent, dan is dit zeker de beste keuze. Als dames ook liever hun BH aanhouden, dan is dit geen probleem. Bij het masseren van de rug zal gevraagd worden of de BH-bandjes losgemaakt mogen worden of niet. Anderzijds is de massage-ervaring op zich aangenamer als je naakt bent. De massage kan dan in één beweging over het gehele lichaam gebeuren zonder dat er stof in ze weg zit. Denk er ook aan dat er olie gebruikt wordt bij het masseren en dat het eventueel vlekken op de kleding kan veroorzaken. Deze massageolie is uitwasbaar. Tijdens de massage zijn die delen, die op dat moment niet gemasseerd worden, zoveel mogelijk bedekt onder een grote saunahanddoek. Aan jou dus de keuze.
 8. Meld het als je zwanger bent, onder behandeling bent bij een arts, blessures hebt of als je medicijnen gebruikt.
 9. Betalingen in het massagesalon kunnen contant gebeuren of via Payconiq. Je kan het bedrag ook op voorhand overmaken op rekening BE77 0018 5311 1642 op naam van Il Massaggio.
 10. Seksuele handelingen worden niet aangeboden.
 11. Il Massaggio behoudt zich het recht om klanten te weigeren.
 12. Respect en privacy is enorm belangrijk. Alles wat besproken wordt blijft strikt vertrouwelijk.
 13. Il Massaggio verwerkt enkel persoonsgegevens, die je zelf aan ons verstrekt. Deze informatie wordt enkel gebruikt voor professionele doeleinden onder meer voor het maken of annuleren van afspraken,voor aanbiedingen en geschenken, enz. Op eenvoudige vraag kunnen jouw persoonsgegevens ingekeken worden en/of verwijderd. Boekhoudkundige data kunnen niet verwijderd worden.
 14. Bij eventuele geschillen is het Belgisch recht van toepassing. De rechtbank van het arrondissement Turnhout is bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt aangewezen.